Škola skijanja 2024 – Golte, Slovenija

Škola skijanja - Golte, Slovenija
Cijena: €1.195 / 9.004 kn
Polazak: 2.01.2024
Broj dana: 6

ŠKOLA SKIJANJA 2024 SLOVENIJA GOLTE

TERMIN: 2. – 7. siječnja 2024.

Doživite zimsku idilu u srcu Slovenije – upišite školu skijanja za odrasle! Skijalište Golte, poznato po čarobnim stazama, idealno je za prve zavoje na snijegu.

Neka vaša skijaška avantura započne pod stručnim vodstvom naših iskusnih instruktora, koji će vam pomoći da ovladate tehnikama skijanja i uživate u svakom trenutku na snijegu.

Rezervirajte svoj termin za školu skijanja 2024 i uhvatite najbolju cijenu sezone već danas. Ništa neće stajati između vas i vrhunskog zimskog odmora na skijanju u Sloveniji!

ŠKOLA SKIJANJA ZA ODRASLE 2024 SLOVENIJA GOLTE

PROGRAM

DAN 1: ZAGREB-MOZIRJE:

Polazak u 7:30 sati ujutro prema Sloveniji put Logarske Doline i mjestu Mozirsko Kočo uz kraća zaustavljanja. Ulazak na gondola koja void direktno u hotel.

Dolazak oko 10:30 sati u hotel. Smještaj u sobe, kratki odmor I priprema obuće I odjeće za skijanje (za djecu koja nemaju svoju opremu, mogućnost iznajmjljivanja opreme direktno na stazi).

Škola skijanja od 12:30 do 16:00 sati. Druženje na terasi hotela, odlazak u sobe. Večera I druženje. Noćenje

DAN 2-5: GOLTE SKI RESORT

Doručak u 8:00 sati. Škola skijanja podijeljena po grupama iz prvog dana od 9:30 do 12:00 sati. Pauza za ručak u restoranu zu stazu. Nastavak skijanja od 13:30-16:00 sati. Odlazak u sobe, odmor. Večera i druženje. Noćenje.

DAN 6: GOLTE-MOZIRJE-ZAGREB

Doručak u 8:00 sati. Završno natjecanje od 9:30 do 12:00 sati sa dodjelom nagrada I završnom ceremonijom. Odlazak u sobe, odjava iz hotela ručak i polazak gondolom prema Mozirju te nastavak vožnje do Zagreba, gdje se stiže oko 20:00 sati.

O SKIJALIŠTU

SKIJALIŠTE GOLTE

 • jedna vučnica
 • dvije dvosedežnice
 • dva skilifta

U slučaju manjka prirodnog snijega postoji i sustav umjetnog zasnježivanja. Skijaške staze u ukupnoj dužini od 12 km nude mogućnost za skijaše različitih nivoa skijaškog iskustva: 4 km lakih staza, 7 km srednje teških staza i 1 km teških staza te 5 km staza za skijaško trčanje

O HOTELU SKI IN SKI OUT HOTEL

Obnovljen hotel izravno na skijalištu na gornjoj strani žičare na nadmorskoj visini od 1410 m, te je već 7 godinu zaredom sami ski centar proglašen najboljim skijalištem u Sloveniji u kategoriji srednjih skijalipta.

Od sadržaja nudi 2 restorana (samoposlužni i a la carte), ledeni bar, trgovina, knjižnica, obnovljeni welness centar “Above the clouds” koji sadrži dodatnu ponudu wellnes i kozmetičkih tretmana, saune: finska, turska, biljna, infra, whirlpool, a tu su još fitness te spremište za ski opremu.

U Hotelu Golte sa četiri zvjezdice gosti imaju na raspolaganju 54 predivne sobe s iznimnim pogledom. Sobe su veličine od 17 do 24 m2, a neke od njih imaju mogućnost dodatnog ležaja. Opremljene su namještajem izrađenim iz ekoloških materijala, sve imaju balkon s pogledom na prirodu, priključak za interenet i LCD TV prijemnik, bogat mini bar i sef s elektronskim ključem. U kapaonici je tuš kabina ili kada, WC i sušilo za kosu. Kongresna dvorana na raspolaganju.

CIJENA

ŠKOL SKIJANJA CIJENA: 1.195 € po osobi (9.004 HRK)

 • min 20 plaćenih aranžmana

CIJENA UKLJUČUJE

 • Smještaj na bazi polupansiona u dvokrevetnim I trokrevetnim sobama (pogleda park i pogled skijališe);
 • Skijaške karte za 6 punih dana;
 • Škola skijanja cjelodnevna sa ukupno 24-26 sati skijanja;
 • 1 x Wellness;
 • 3 sata Kongresna dvorana za grupu;
 • Troškove organizacije I rezervacije putovanja

CIJENA NE UKLJUČUJE

 • Najam opreme na samom skijalištu, listu djece koja nemaju opremu dostaviti organizatoru putovanja najkasnije 7 dana prije polaska;
 • Prijevoz autobusom
 • Osiguranje od nezgode i osiguranje otkaz (NA UPIT);

NAPOMENA: PRIJEVOZ NIJE UKLJUČEN U CIJENI, OVISI O VELIČINI PRIJAVLJENE GRUPE (kombi-minibus-autobus)

Cijene

€1.195 / 9.004 HRK