Načini plaćanja

Sport i Putovanja d.o.o.

Tkalčićeva 5

Zagreb, 10000
Hrvatska

+385993325235
IDK: HR-AB-01-08085240
IBAN: HR69 23400091110967826
SWIFT/BIC. PBZGHR2X

Sve su cijene izražene u kunama i uključuju PDV.
SPORT I PUTOVANJA d.o.o. je u sustavu PDV-a.

PLAĆANJE – Plaćati možete: internet bankarstvom, transakcijskim računom

 

POVRAT / REKLAMACIJE / ZAMJENA – Kupac ima pravo na povrat odnosno reklamaciju shodno općim uvjetima poslovanja turističke agencije, napisane na internet stranici. Reklamacije se zaprimaju pismenim putem na e-mail: info@sportiputovanja.hr ili na adresu SPORT I PUTOVANJA d.o.o.,Tkalčićeva 5, Zagreb.

 

American Express    Discover     Diners     Maestro     Visa     Mastercard

Uplata rezervacije moguće je izvršiti:

  • po uplati rezervacije u cijelosti ili
  • u 2 rate (30 % akontacija odmah po potvrdi rezervacije, a ostalih 70% najkasnije 21 dan prije putovanja).

 

POTVRDA O UPLATI:
Po uplati akontacije primit ćete potvrdu o uplati i detaljne podatke o Vašoj rezervaciji. Po uplati 100% iznosa primiti ćete Račun sa specifikacijom troška svake uplate, Voucher-uputnicu ili Završno pismo sa svim detaljima Vašeg putovanja.

Ukoliko imate pitanja u vezi plaćanja kontaktirajte nas preko kontakt forme ili na mail info@sportiputovanja.hr

 

Izjava o privatnosti

SPORT I PUTOVANJA d.o.o. se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici SPORT i PUTOVANJA d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Izjava o sigurnosti

HT Pay Way primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka – Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam. ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između T-Com sustava i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem “vatrozida” (firewalla).

 

Izjava o konverziji

Sva plaćanja biti će izvršena u hrvatskim kunama. Iznos za koji će biti terećena vaša kreditna kartica se dobiva kroz konverziju cijene iz eura u hrvatske kune prema važećoj tečajnoj listi Hrvatske Narodne banke. Prilikom naplate vašom kreditnom karticom isti se iznos pretvara u vašu lokalnu valutu prema važećoj tečajnoj listi udruženja kartičara. Kao rezultat pretvaranja cijene, postoji mogućnost male razlike iznosa u odnosu na originalnu cijenu istaknutu na našoj internetskoj stranici.

 

Opći uvijeti poslovanja

Za sva putovanja vrijede opći uvjeti poslovanja.