E-bike vinska tura po Žumberku: Pedaliraj i degustiraj

Vinska tura po Žumberku: Pedaliraj i degustiraj
Cijena: €82 / 617,83 kn
Polasci od: 16.09.2023
Jednodnevno putovanje

Otkrijte skrivene dragulje Žumberačkog gorja, gdje se čarobni pejzaži susreću s kapljicom vinske poezije, u vinskoj turi Pedaliraj i degustiraj!

Ljubitelji vina i aktivnog odmora, pozivamo vas na jedinstvenu avanturu koja spaja strast prema vinu i ljubav prema biciklizmu, u samom srcu prekrasnog Parka prirode „Žumberak-Samoborsko gorje“. Doživite apsolutnu slobodu dok se vozite kroz prekrasne obronke Samoborskog gorja, sa svježim šumskim povjetarcem koji vam miluje lice i kristalno čistim zrakom koji vas osvježava pri svakom udahu. A put vas vodi ravno u zagrljaj čarobnim vinima koja obećavaju čaroliju za nepce!

Datumi: 16.09.2023. / 30.09.2023. / 8.10.2023.
Max 12 osoba
Opcije individualnih odabira datuma za grupe!

PROGRAM

Odaberite svoj datum i pridružite nam se na putovanju koje će vas odvesti kroz mirise i okuse žumberačkih vina, dok se vozite E biciklima, koji čine svaku vožnju čistim užitkom. Započnite putovanje srdačnom dobrodošlicom, osvježite se finom kapljicom i završite dan uz opušteno druženje u prekrasnom ambijentu vinarije Jelenič, nositelja nekoliko prestižnih nagrada za svoja izvanredna vina.

Prepustite se ciklovinskoj avanturi koja će vas, zasigurno, učiniti bogatijim za nezaboravne uspomene. Očekujemo vas s veseljem!

INFORMACIJE, REZERVACIJE I PRIJAVE:

E-bike vinska tura po Žumberku: Pedaliraj i degustiraj

Plan i program:

Otkrijte čarobni svijet Parka prirode „Žumberak-Samoborsko gorje“, prostranog područja koje se proteže na čak 342 km². Bicikliranje je ne samo najzdraviji, već i najuzbudljiviji način za istraživanje ovog zelenog raja. Osvježavajuće je i vitalizirajuće, i omogućava da obiđete znatno veće područje nego što biste pješice. Svaki kutak prirode postaje vaše parkiralište, dok vam prostrani vidici od 360° pružaju neprekidnu panoramu prekrasne okoline. Osjetite slobodu dok vam svjež šumski povjetarac mazi lice, uživajte u panoramskom pogledu budite u harmoniji sa zvukovima i mirisima okolne prirode, bez ikakvog zagađenja.

 • Tura počinje u 10:00 sastankom svih polaznika u izletištu Natrural na Budinjaku, gdje vas očekuje piće dobrodošlice te provjera bicikala i opreme.
 • Polazak prema renomiranoj VINARIJI JELENIČ, koja se nalazi na slikovitim obroncima Kostanjevice na Krki. Uz ponosnu tradiciju nagrađivanih vrhunskih vina, uključujući i prestižni Cviček koji je nekoliko godina za redom osvajao titulu najboljeg vina regije, vinarija također čuva bogatstvo starih sorti autohtonih vina kao što su Žuti Plavec i Frankovka.
 • Vozit ćemo se kroz divne obronke žumberačkog gorja, proći ćemo slovensku granicu, šumovite staze…
 • Nakon divne vožnje od cca 25 km, stižemo u vinariju, gdje će nas dočekati domaćin s pićem dobrodošlice.
 • Obilazak vinarije i vinograda, uz degustaciju vina i fini zalogajčić. Vina možete i kupiti po popularnim cijenama u vinariji.
 • Druženje sa domaćinom i vožnja natrag prema Natruralu (Budinjak). Pranje bicikala i odmor na izletištu. Opcija ručka po akcijskoj cijeni za sudionike vinske ture.
Biciklizam Žumberak

INFORMACIJE, REZERVACIJE I PRIJAVE:

ŠTO JE UKLJUČENO

Cijena uključuje:

 • piće dobrodošlice (kava, čaj, rakija, prirodni sok)
 • najam E bicikla, kaciga
 • vodič
 • wine tasting – kušanje vina, 5 vrsta vina s finim zalogajčićem s nogu

INFORMACIJE, REZERVACIJE I PRIJAVE:

Napomena:

 • u slučaju da posjedujete vlastiti E bicikl, cijena za jednodnevni izlet iznosi 47€
 • fakultativna opcija uz prethodnu najavu organizatoru:  ručak u Natruralu nakon ture + 10€ (odabir menija po izboru: jela za trenutni dan, salata, kruh)
 • Piće nije uključeno u opciju, nego je po vlastitoj potrošnji

Rezervirajte svoje mjesto klikom na gumb REZERVIRAJ SADA na dnu.

GALERIJA

Cijene

€82 / 617,83 HRK po osobi