Putovanje u Indiju: Otkrijte moć Ayurvede u 12 dana duhovnosti i transformacije

Putovanje u Indiju: Otkrijte moć Ayurvede u 12 dana duhovnosti i transformacije
Cijena: €1.900,00 / 14.315.55 kn
Polasci od: po dogovoru
Broj dana: 12

Putovanje u Indiju: otkrijte Puttaparthi, 12 dana duhovne transformacije, masaže i meditacije uz Ayurvedu i duhovne obrede, datumi po želji!

Dobrodošli na nezaboravno duhovno putovanje u Indiju, u grad Puttaparthi, mjesto najvišeg mira.

Uronite duboko u duhovnost i ostvarite unutarnju transformaciju. Uživajte u popodnevnim i jutarnjim darshanima, šetnjama ashramom i parkovima hrama, posjetite rodnu kuću Sai Babe, uživajte u vedskim pjesmama i ceremonijama, meditirajte pod “drvom za meditaciju” i opustite se uz masaže u ayurvedskom centru Dr. Rao. Krenite s nama na ovu jedinstvenu duhovnu avanturu koja će vas trajno obogatiti.

OPIS IZLETA

INDIJA PUTOVANJE 2023

▶️ 1. DAN: PUT U INDIJU

Polazak putnika iz Zagreba (ili obližnje zračne luke), ovisno o redu letenja za Dohu (Dubai). Nastavak leta za Bangalore (Indija).

▶️ 2.DAN

Dolazak u Bangalore u ranim jutarnjim satima. Rješavanje E – viza u zračnoj luci te transfer iz zračne luke Bangalore i vožnja za Puttaparthi. Dolazak i smještaj u hotel, odmor uz osvježenje. Popodnevna šetnja mjestom i obilazak glavne trgovačke ulice te ashrama Prasanthi Nilayama – Prebivalište najvišeg mira (mjesta gdje se svakodnevno održavaju duhovni sveti obredi, pjevaju vedski stihovi, sve je posvećeno duhovnom vođi Sri Sathya Sai Babi). Odlazak na večernji darshan (predivna ceremonija uz pjevanje i svečanost). Večera u zapadnoj kantini u ashramu te noćenje u hotelu.

▶️ 3. DAN

Nakon doručka u hotelu odlazak u ashram u mandir na jutarnji darshan, jutarnju ceremoniju (09:00) te uživanje u vedskim pjesmama, šetnja parkovima hrama. Odmor, meditacija te popodnevni darshan. Odmor i večera u zapadnoj kantini. Noćenje u hotelu.

▶️ 4. DAN

Prije doručka odlazak na medicinski dijagnostički pregled u Dr. Rao Ayurveda centar te povratak u hotel na doručak. Nakon doručka izlet rikšom do rodne kuće Sai Babe, obilazak sela, rijeke Chitrawathi (pećina meditacije i drvo želja…) te povratak u hotel. Odmor te odlazak na popodnevni darshan, šetnja ashramom te večera u zapadnoj kantini i noćenje u hotelu.

Putovanje u Indiju: Otkrijte moć Ayurvede u 12 dana duhovnosti i transformacije
Putovanje u Indiju: Otkrijte moć Ayurvede u 12 dana duhovnosti i transformacije

▶️ 5. DAN

Nakon doručka odlazak na jutarnji darshan i svečanosti u hramu, odlazak na meditaciju pod „ drvo za meditaciju“, slobodno vrijeme za kavu i šetnju te odmor. Popodne odlazak na masažu u ayurvedski centar Dr. Rao, te poslije masaže odlazak na večeranji darshan. Večera u zapadnoj kantini te noćenje u hotelu.

▶️ 6. DAN

Sve isto kao i prethodni dan, uz slobodno vrijeme za kupovinu i odmor.

▶️ 7. DAN

Nakon doručka u hotelu odlazak na jutarnji darshan, masaža u ayurvedskom centru, a nakon ručka (fakultativno) organizirani izlet u Lepakshi gdje se nalazi veličanstveni hram Nandi tempel. Povratak u hotel, noćenje.

Putovanje u Indiju: Otkrijte moć Ayurvede u 12 dana duhovnosti i transformacije
Putovanje u Indiju: Otkrijte moć Ayurvede u 12 dana duhovnosti i transformacije

▶️ 8. DAN

Rano ujutro odlazak za izlet u Tirupati (5 sati vožnje) gdje se nalazi Sri Balaji hram, obilazak okolnih mjesta te večernji povratak u hotel. Noćenje u hotelu.

▶️ 9. DAN

Sve isto kao i 5. dan.

▶️ 10. DAN

Dan za odmor, meditacije, darshane, šetnju i kupovinu.

▶️ 11. DAN

Nakon doručka u hotelu, jutarnji darshan, šetnja te početak pripreme za povratak. U popodnevnim satima transfer do zračne luke Bangalore i prijava za let. *(Umjesto ovoga programa moguće je odabrati: rano ujutro polazak za Bangalore te odlazak u Whitefield u posjet svetoj ženi Devi Ammi na blagoslov i razgovor te posjet ashramu i muzeju, obilazak Bangalorea i u večernjim satima odlazak u zračnu luku i prijava za let).

▶️ 12. DAN

Letovi prema rasporedu i dolazak u Zagreb u večernjim satima (ovisno o itinereru letenja).

 

INFORMACIJE I PRIJAVE:

CIJENE, UVJETI

PUTOVANJE U INDIJU CIJENA:

€1.900,00 / 14.315.55 HRK po osobi

boravak u jednokrevetnoj sobi u hotelu: €2000

U cijenu uračunato:

 • Povratne avio karte sa svim davanjima
 • Transferi iz zračne luke i povratak (AC vozila)
 • 9 noći/10 dana hotel u Puttaparthiju (3 *) novi hotel, kvalitetan, sa doručkom
 • Svi izleti iz programa
 • Voda za piće na cijelom putu
 • 5 tretmana u ayurvedskom centru Dr. Rao
 • Boravak u dvokrevetnim sobama u hotelu (ukoliko želite jednokrevetnu sobu – nadoplata na upit )

U cijenu nije uračunato:

 • Privatni troškovi na putu
 • Obroci (osim doručka) – jede se u zapadnoj kantini u ashramu (cijena obroka cca 1-1,50 eur)
 • Napojnice za vodiče, vozače, nosače, ulaznice… (ako ide manja grupa daju se osobno na putu, a ako je veća grupa sa organiziranim vodstvom 70 eura po osobi
 • Sve što nije navedeno u programu
 • izrada E vize, preko aplikacije

 

INFORMACIJE I PRIJAVE:

GALERIJA

Cijene

€1.900,00 / 14.316 HRK