Excel Montemario, Rim

Cijena: OD 7.811,40 kn
Polazak: 15. – 19. svibnja
Broj dana: 5

Rim je jedan od najljepših gradova na svijetu s nevjerojatnom arhitekturom i dugom povijesti. Kombinirajte razgledavanje, fantastičnu hranu, izvrstan hotel, vrhunski tenis, 12 sati treninga za tenis i dobivate savršen vikend za sve ljubitelje tenisa. Proljetna rimska klima Vam daje savršeno vrijeme za obilazak grada tijekom Play & Watch” vikenda. Uz svoje teniske aktivnosti, imat ćete dosta vremena za uživanje u gradu tijekom dana i noći.

 

 

Putovanje u Rim je jednako toliko o podizanju životnog stila života kao što i upijanje umjetnosti i kulture.
Zato smo napravili fantastični program koji će Vas zadržati zauzetima i omogućiti Vam da vidite najbolje dijelove grada dok uživate u svjetskom tenisu i poboljšavate vlastitu igru.
Excel Roma Montemario Vas poziva u slikovito, zaštićeno utočište neposredno uz centar grada.
U srcu prirodnog rezervata Montemarija, odmaralište je idealno smješten u blizini olimpijskog stadiona i Foro Italica, nedaleko od okruga Prati i Ordinarnoga suda u Rimu, samo 2 km od Katoličkog sveučilišta i Opće bolnice Gemelli, i samo 5 km od Vatikana.
Stručno osoblje, 4 zvjezdice Superior comfort and usluge.
Hotel ima vanjski bazen s hidromasažnom kadom!
Otvoren je od lipnja do rujna, od 9:00 do 18:00 sati, te sadrži kafić, gdje se možete poslužiti ležaljkama i suncobranima. Korištenje bazena dolazi uz nadoplatu od 15,00 EUR za odrasle.
Osvježite svoje tijelo posjetom Spa Excelu Montemario jer tamo će Vas čekati stručni savjetnici i terapeuti koji pružaju razne, opuštajuće tretmane.

 

Hrana:

Kada ste u Rimu onda znate da uživate u dobrom jelu i piću. Rimska hrana je drugačija od hrane od svih drugih talijanskih gradova. Lokalni specijaliteti kao što su cacio e pepe, carbonara, pečena janjetina, mogu se naći u raznih restorana u rasponu od jednostavnih međunarodnih mjesta do restorana nagrađenih Michelin zvijezdom.

 

Internazionali BNL d’Italia (Rim Masters):

 

 

 

Tenis program:

Sastoji se od 12,5 sati tenisa kreiranog po našoj filozofiji treniranja/poučavanja i učenja. Na raspolaganju imate ukupno 5 izvrsno opremljenih crvenih glinenih terena.
Znači da ste dobili savršenu mješavinu treniranja, brzih vježbi i utakmica. Program je osmišljen s glavnim naglaskom na poboljšanje igre u parovima; naš cilj je da otiđete doma kao bolji igrač parova s poboljšanim razumijevanjem pozicioniranja, kretanja i taktičke igre. Osim što poboljšavate igranje parova, pružit ćemo Vam i osobne tehničke savjete na kojima možete raditi kako biste dodatno unaprijedili igru. Za one koji žele igrati pojedinačno dogovaramo pakete koji se mogu igrati izvan vremena programa. Naš program je fleksibilan koliko je potrebno i možemo prilagoditi termine prema Vašim potrebama. Tempo tenisa određujete sami. Možete biti sigurni da će Vam sve želje biti ispunjene. Treninzi su prilagođeni za one koji su apsolutni početnici pa sve do županijskih i nacionalnih igrača. Privatni treninzi s našim profesionalnih trenerima mogu se organizirati u hotelu uz dodatni trošak. Pridružite nam se i upoznajte nove prijatelje i uživajte u tenisu.

Ostale aktivnosti:

Rimski noćni život počinje kasno …
Nije neuobičajeno da se mještani sastanu za večeru oko 21:30 ili čak kasnije. Rim je jedinstven kada se radi o noćnom životu i zabavi. Razlikuje se od bilo kojeg drugog glavnog grada na svijetu, mnoštvo barova, pubovima i klubovima diljem grada, a najbolji način uživanja u kulturi, vibri i duhu grada je na otvorenom. Budući da je vrijeme ugodno većinu godine, svaki kvadrat često se pretvara u veliki otvoreni bar. Mještani vole večernju “passeggiatu” (sporo prošetati starim gradom), šetajući kamenim ulicama, pijući pivo dok razgovaraju s prijateljima.

Samo kratka udaljenost od zračne luke …

 

Iz zračne luke Fiumicino
Opcija 1, vrijeme putovanja oko 1 sat: taxi (minimalna cijena € 65,00). Opcija 2, vrijeme putovanja oko 1 sat i 20 minuta: sa Leonardo Express željezničkog kolodvora do željezničkog kolodvora Termini u Rimu; promijeniti i uzeti metro Line A do Lepanto; zatim autobusom broj 913 za kolodvor Montemario prema Monte Gaudiu, nasuprot Via Degli Scolopi, 20 m s lijeve strane.

Iz zračne luke Ciampino
Opcija 1, vrijeme putovanja oko 1 sat: taxi (minimalna cijena € 65,00). Opcija 2, vrijeme putovanja oko 1 sat 15 minuta: autobusom do terminala Anagnina; zatim metro Line A do Lepanto; zatim autobusom broj 913 za kolodvor Montemario i krenite u Monte Gaudiu, nasuprot Via Degli Scolopi, 20m s lijeve strane.

 

 

Cijene

 

Dodatak za jednokrevetnu sobu: možete rezervirati dodatnu sobu  od 406,80 kn po noćenju.

 

 CIJENA NE UKLJUČUJE:
– avio kartu. Ali ne brinite, mi vam možemo pomoći i riješiti avio kartu do destinacije
– transfer
– putno osiguranje
– osiguranje od otkaza