Mrežnica rafting

22772827-481868809-581448505
Cijena: 210,00 kn
Polasci od: Svibanj -Rujan
Jednodnevno putovanje

Mrežnica rafting

Osvježavajuća zabava

Mrežnica rafting izlet pogodan je za obitelji s djecom ili ekskurzije. Mrežnica je bistra i topla rijeka, idealna za i svladavanje slapova. Rijeka Mrežnica, jedna od najljepših u Hrvatskoj. Idealna za plovidbu kanuom, odlična za rafting i za kajak – a najbolje je da se okušate u sva tri plovila i da odlučite koje vam najviše odgovara. Na Mrežnici možete uživati u putovanjima od jednog do pet dana. Najčešće se plovi između Generalskog Stola i Zvečaja, na rubu divljine i civilizacije: kreće se od mosta u Keićima kod Generalskog stola, a zavšava pri restoranu Zeleni Kut. Kupanje i svladavanje slapova sastavni su dio izleta.

Idealna avantura za početnike

Po dolasku u restoran “Zeleni kut” u Zvečaju gosti dobivaju osobnu opremu. Nakon polusatne pauze za osvježenje i WC autobusom ili kombijem (za manje grupe) se nastavlja do rijeke. Kod mosta u Keićima presvlačenje i priprema. Mrežnica rafting izlet traje 2-3 sata, sa više kraćih pauza za odmor i kupanje na slapovima. Mrežnica je bistra i ljeti topla rijeka, 1-2 stupnja divlje vode, pogodna za obitelji s djecom ili ekskurzije. Mrežnica rafting izlet završavamo u Zvečaju, na livadi poznatog kupališta restorana “Zeleni kut”. Koristimo sit-on-top kajake za dvije osobe. Osigurat ćemo Vam svu potrebnu opremu: kacigu, prsluk, veslo, te neoprensko odijelo i anorak (kišnu jaknu) u slučaju hladnog vremena. Vodootporni spremnici bit će Vam dostupni za pohranu Vaših osobnih stvari (fotoaparat, hrana i piće, itd.). Ne zaboravite ponijeti kupaći kostim, kratke hlače, majicu i sandale za vodu (ili tenisice) te ručnik i rezervnu obuću i odjeću, kremu za sunčanje, vodu i piknik po želji.

Kratki raspored:

10:30 – dolazak na destinaciju – Zvečaj kod Zeleni kut restorana
10:45 – gdje ćete dobiti opremu
11:00 – vožnja do Generalskog stola
12:00 – priprema za izlet i sigurnosne instrukcije vođe izleta
14:30 – završetak izletaZvečaju Zeleni kut restoran, opcionalni ručak

Cijene

Odrasla osoba 210 Kn. 
Popust za djecu je 50%.

 • Sve cijene su po osobi izražene u Kunama.
 • Minimalna dob: 6 godina ako ga prati roditelj(i).
 • Popust za djecu vrijedi za djecu od 6 do 12 godina u pratnji odrasle osobe.
 • Popust za grupe: vrijedi za grupe od 20 i više.
Što je uključeno
 • vodič
 • uporabu potrebne opreme
 • osiguranje
Nije uključeno
 • dolazni-odlazni prijevoz autobusom ili kombijem
 • ručak ili piknik
Dodaci

TRANSFER  na zahtjev; dodatni trošak se izračunava po osobi, ovisno o točki preuzimanja i broju osoba, od 120 Kn po osobi.
RUČAK – Možete rezervirati opciju ručka prije nego što započnemo izlet, već od 75 kn po osobi.

Veličina grupe

Min 4 – max 25 osoba po grupi; veće grupe na upit.
NAPOMENA: Ukoliko grupa ima manje od 4 prijavljene osobe, a klijent svejedno želi da se izlet održi, cijena izleta se povisuje za 20% cijene po osobi.

Zahtjevnost

Lagana

Ponijeti od opreme:

 • kratke hlače ili kupaći kostim i šešir,
 • T-shirt i sandale (ili sportske cipele),
 • ručnik
 • krema za sunčanje,
 • voda i snack (opcija)

Oprema koji koristimo: Raft čamci za 6 -8 osoba, svaki čamac ima vodiča. Lako se usvaja vještina veslanja potrebna za ovu aktivnost. Dobit ćete kacigu i prsluk, te u slučaju hladnijeg vremena neoprensko odijelo. Na raspolaganju su i vodonepropusne bačve za stvari kako se ne bi smočile.

Sport i putovanja nije odgovoran za gubitak ili oštećenje vaših osobnih stvari.