Mrežnica kayaking-jednodnevni izlet

Cijena: 300 kn
Polasci od: 2020.
Jednodnevno putovanje

Mrežnica kayaking

Veslom kroz kanjon Mrežnice

Mrežnica kajaking izlet vodi Vas na gornji tok rijeke Mrežnice kroz procjep tako uzak da sunčeva svjetlost dopire do njega samo manji broj dana u godini i to u podne, stvarajući pritom zadivljujuće svjetlosne efekte. Proći ćemo pokraj litica od bijelih stijena, bujne vegetacije i vodopada, izvora svježe vode i bazenčića u kojima je idealno plivati ljeti, i stići do izvora slatke vode. Mrežnica je stvarno idealna za kayaking jer izmjenjuje dinamične dijelove s mirnijim te u istom ritmu održava i vašu razinu adrenalina. Na brojnim brzacima i slapovima moći ćete vježbati svoje veslačke vještine, a mirnije dijelove možete iskoristiti za odmaranje i kupanje. Prva pauza  je na slapu od 8 metara gdje se možete kupati i skakati, naravno, samo ako to želite. Pauzu za piknik radimo na prekrasnom Dvoslapu, jednom od poznatijih mjesta Mrežnica kajaking izletu.

Zadivljujući svjetlosni efekti

Za sudjelovanje Vam neće biti potrebno veslačko iskustvo, a sudjelovati mogu i djeca od 6 godina, u pratnji roditelja. Na rijeci koristimo profesionalne sit-on-top kajake za dvije osobe kojima se jednostavno upravlja, a nudimo i opcionalno dječje sjedalo. Za izlet ćemo Vam osigurati svu potrebnu opremu: kacigu, prsluk, veslo te neoprensko odijelo i anorak (kišnu jaknu) u slučaju hladnog vremena. Vodonepropusni spremnici bit će Vam dostupni za pohranu Vaših osobnih stvari (fotoaparat, hrana i piće, itd.). Ne zaboravite ponijeti kupaći kostim, kratke hlače, majicu i sandale za vodu (ili tenisice) te ručnik i rezervnu obuću i odjeću, kremu za sunčanje, vodu i piknik po želji. Za slučaj hladnijeg vremena, ponesite topliju odjeću.

Kratki raspored:

10:00 -dolazak na odredište – Primišlje
10:15 – priprema i upute za izlet
11:00 – početak izleta
12:00 – kupanje i skakanje na velikom slapu
12:30 – nastavak izleta
14:00 – završetak izleta i transfer nazad do mjesta sastanka
14:30 – odlazak

Veličina grupe

Min 4 – max 30 osoba po grupi; veće grupe na upit.
NAPOMENA: Ukoliko grupa ima manje od 4 prijavljene osobe, a klijent svejedno želi da se izlet održi, cijena izleta se povisuje za 20% cijene po osobi.

Cijene

Cijena

Odrasla osoba 300 Kn
Popust za djecu je 50%
 • Sve cijene su po osobi izražene u Kunama.
 • Minimalna dob: 6 godina ako ga prati roditelj (i)
 • Popust za djecu vrijedi za djecu od 6 do 12 godina u pratnji odrasle osobe
 • Popust za grupe: vrijedi za grupe od 20 i više
Što je uključeno
 • vodič
 • uporabu potrebne opreme
 • osiguranje
 • parking za automobile
 • transfer od cilja do starta
Nije uključeno
 • dolazni-odlazni prijevoz autobusom ili kombijem iz Plitvičke regije ili Zagreba
 • ručak ili piknik
Dodaci

TRANSFER  na zahtjev; dodatni trošak se izračunava po osobi, ovisno o točki preuzimanja i broju osoba, od 75 do 150 Kn po osobi.