Izlet Sea kayak Starigrad Paklenica

paddle_3
Cijena: 200 kn
Polasci od: 2017.
Jednodnevno putovanje

Veslanje podno Velebita

Izlet Sea kayak Starigrad Paklenica je posvećen istraživanju područja u kajacima. Iako je područje najpoznatije kao planinarska i penjačka destinacija zbog blizine Nacionalnog parka Paklenica, ako ste željni osvježenja i drugačije perspektive, ovo je izlet za vas. Nakon instrukcija o kajakarenju na plaži ispred hotela Vicko u samom središtu Starigrada, krećemo prema otvorenom moru i malom gradu Vinjercu. Sam dolazak nudi svakom turistu sliku tihog mjesta, okruženog kristalno čistim morem s pogledom na planinu Velebit i kanjone Velike i Male Paklenice u neposrednoj blizini.  Kajakarenje i plivanje u čistom plavom moru podno impresivnog Velebita, uljepšat će vam dan. Vinjerac je oduvijek poznat kao ribarsko mjesto. Svakodnevni ulov lokalnih ribara obogaćuje menu kuća i restorana u Vinjercu i zajedno s domaćom hranom, čini pravo mjesto za ručak prije povratka u Starigrad. Prethodno iskustvo u kajakarenju nije potrebno, čak djeca od 6 godina mogu sudjelovati u izletu, uz pratnju roditelja. Na izletu koristimo profesionalne sit-on-top kajake za dvije osobe kojima se jednostavno upravlja. Osigurat ćemo Vam i svu ostalu potrebnu opremu: prsluk, veslo te vodootporne spremnike za pohranu Vaših osobnih stvari (fotoaparat, hrana i piće, itd.). Ne zaboravite ponijeti kupaći kostim, kratke hlače, majicu i sandale za vodu te ručnik i rezervnu obuću i odjeću, kremu za sunčanje, vodu i piknik po želji.

 

Raspored

Dan 1 – KRATKI ITINERER

10:00 – dolazak na destinaciju – Starigrad Paklenica
10:15 – priprema za izlet i sigurnosne instrukcije vodiča izleta
10:30 – početak izleta
12:00 – pauza za plivanje na plaži u Vinjercu
15:00 – završetak izleta natrag u Starigradu, Paklenica
16:00 – odlazak

Cijene

 

Sezone i cijene

Sezona Odrasli Djeca Transfer
Niska 200,00 kn 100,00 kn
100,00 kn
Sredina 200,00 kn 100,00 kn
100,00 kn
Visoka 200,00 kn
100,00 kn
100,00 kn

Veličina grupe

Min 4 – max 16 osoba po grupi; Veće grupe su na zahtjev.
NAPOMENA: Ukoliko polazak ima manje od 4 prijavljene osobe, a klijent svejedno želi da se izlet održi cijena izleta se povisuje za 20% cijene po osobi.

 

Uključeno

  • vodič
  • potrebna oprema
  • osiguranje

Osoblje i vodiči

Vodiči i voditelji puta dat će sve od sebe da Vam osiguraju najbolje iskustvo bez da ugroze Vašu sigurnost u bilo kojem trenutku. To može značiti i odmak od originalnog plana puta da bi se izbjegle neugodnosti i/ili rizici koji mogu biti uzrokovani izvanrednim situacijama.

Smještaj

Po potrebi, na upit.

Prijevoz

Na upit.

Nije uključeno

  • prijevoz
  • ručak