Rafting na Uni

Rafting na Uni
Cijena: €145 / - kn
Polazak: 25.05.2024
Broj dana: 2

OPIS

Zamislite osjećaj svježe, divlje vode rijeke Une koja vas nosi kroz netaknute pejzaže, dok vam adrenalin raste s bukom brzaca. Rafting na Uni nudi upravo to – priliku da se prepustite prirodnim ljepotama i izazovima koje krije jedna od najčarobnijih rijeka Europe.

Ovaj aranžman nije samo putovanje; to je poziv na avanturu, upoznavanje prirodnih ljepota, poziv na smijeh i stvaranje nezaboravnih uspomena sa starim i novim prijateljima. Ako ste željni putovanja, avanture i doživjeti iskustva koja ćete pamtiti cijeli život, rijeka Una je pravi izbor!

Rijeka Una čini i veliki dio prirodne granice Hrvatske i BIH, a Nacionalni park Una jedan je od 4 nacionalna parka Bosne i Hercegovine.

Rafting Una – detalji aranžmana

Cijena raftinga:

145 eura. Posebne cijene za grupe dostupne na upit.

Dolazak: Obavezno do 9:30 u centar za rafting.
Prijevoz: Nije uključen. Za veće grupe, organizacija prijevoza moguća na upit.

INFORMACIJE I PRIJAVE:

Rafting Una
Rafting Una

INFO

Smještaj

Smještaj je u sobama i apartmanima

Lokacija

GPS: 44.749187,15.927086

Upute za dolazak u Lohovo, Bosna i Hercegovina

LOHOVO IZ SMJERA ZAGREBA

Ukoliko dolazite iz smjera Zagreba, morate proći kroz grad Bihać te krenuti prema Sarajevu. Na magistralnom putu M5 nakon naselja Pritoka, u mjestu Ripač pređite na lijevu obalu rijeke Une. Nakon prelaska mosta preko rijeke Une, ulazite u naselje Lohovo.

LOHOVO IZ JUŽNE HRVATSKE

Ukoliko dolazite južne Hrvatske, najkraći put je preko graničnog prijelaza Užljebić (Zadarska županija). Nakon ulaska u Bosnu i Hercegovinu, udaljeni ste samo nekoliko kilometara od Rafting centra

RAFTING NA UNI – UDALJENOST

 • Zagreb – 155km
 • Rijeka – 183km
 • Split – 320km
 • Zadar – 170km

Rafting na rijeci Uni – Raspored

Subota, 25. svibnja

 • rafting
 • ručak
 • večera
 • nastup benda i fešta
 • piće u neograničenim količinama

Nedjelja, 26. svibnja

 • Doručak

Rafting etapa Štrbački buk – Lohovo

Ruta: Štrbački Buk – Lohovo

 • Dužina etape: 17 km
 • Težina vode: 4 – 5 stupnjeva
 • Temperatura vode: 15° C
 • Sezona: travanj – listopad
 • Trajanje: oko 4 sata

Rafting etapa Štrbački Buk – Lohovo kreće od impozantnog Štrbačkog Buka, zadivljujućeg vodopada koji se uzdiže do 18 metara! Nudi izazovne uvjete s težinom vode od 4 do 5 stupnjeva, posebno tijekom visokog vodostaja u travnju i svibnju. Prvi dio trase je silovit i nepredvidljiv, s mnogo valova i rola, što  ovu etapu čini savršenim za avanturiste željne adrenalinom punih iskustava, a adrenalin vas puca već kad krenu prvi brzaci i kod prvog slapa, visokog 5 metara. Put vas vodi niz rijeku. čiji kanjon je bogat slapovima od kojih zastaje dah, pružajući vašem izletu iznimno avanturističko iskustvo koje će se dugo pamtiti.

Tijekom srednjeg vodostaja, rijeka postaje složenija, snažnija, puna stijena, struja i zavojitih iznenađenja.

Ovaj aranžman nudi više od običnog putovanja; to je prilika da se popnovno susretnete s prirodom, testirate svoje granice i uživate u druženju s drugim avanturistima. Osim uzbudljive dnevne aktivnosti, večer donosi opuštanje uz glazbu, dobru hranu i piće u neograničenim količinama. Sve što trebate učiniti je stići na vrijeme i prepustiti se vodstvu naših iskusnih vodiča kroz nezaboravnu avanturu raftinga na Uni.

Rezervirajte svoju avanturu sada!

Ne čekajte previše; mjesta se brzo popunjavaju! Priuštite si vikend ispunjen adrenalinom, smijehom i nezaboravnim uspomenama. Rafting na Uni nije samo avantura; to je priča koju ćete ponosno prepričavati. Jeste li spremni za izazov?

Pridružite se avanturi!

REZERVIRAJTE SVOJU AVANTURU ODMAH

INFORMACIJE I PRIJAVE:

Rafting na Uni

Rafting na Uni
Rafting na Uni

GALERIJA

Cijene