NP Sutjeska – Tara – Zelengora, Višegrad – 4 ili 5 dana, potpuni užitak

Cijena: €400,00 / 3014 kn
Polasci od: PO DOGOVORU
Broj dana: 4

Imamo dva programa: redovni program 4 dana, a prošireni program 5 dana: dodatak jedan dan: nakon doručka odlazak u planinu u obilazak magičnih pećina ( meditacija u pećinama, zvučne kupke, druženje, razgovor i mogućnost razgovora i tretmana poznatog ”kostoprava” kiropraktičara školovanog u samostanu od svećenika koji prenose znanje svojim učenicima…

OPIS

Kanjoni Tare po ljepoti i dubini drugi u svijetu, čaroban rafting, NP Sutjeska, prašuma Perućica (najveća u Europi), Trnovačko jezero u Crnoj Gori, vodopad Skakavac, Zelengora. Smještaj u našem resortu, na obali rijeke u udobnim dvokrevetnim sobama ( zidani objekti, predivna terasa sa pogledom na rijeku, privatna plaža, domaća hrana, logorska vatra……

U povratku obilazak Višegrada ( most na Drini Ćuprija, Kamengrad…te Sarajeva (Baščaršija)..VIP putovanja u malim grupama, 8 ljudi, garantira potpuni užitak…Umjesto raftinga mogućnost jahanja na konjima po jezerima Zelengore ( uz obuku i pratnju vodiča).

Nakon izleta u pećine, nastavak puta u Višegrad, obilazak grada, vožnja brodom i obilazak mosta ” Na Drini ćuprija”… Ručak u Višegradu…

PROGRAM IZLETA

▶️ 1. DAN – četvrtak

Polazak iz Zagreba u 05:00. Vožnja autocestom preko Slavonskog Broda i prelazak državne granice BiH (Brod). Stajemo na kavu i odmor. Nastavljamo vožnju preko Sarajeva za Np Sutjeska. Putem stajemo na lokacijama odakle seže predivan pogled na čudesnu prirodu i rijeku Drinu.

Dolazak u naš vlastiti smještaj u predivnom kampu na samoj obali rijeke ( dvokrevetne sobe). Piće dobrodošlice, ručak te raspremanje. Nakon kratkog odmora krećemo na Zelengoru džipom ( safari) te obilazimo predivna jezera Gornje i Donje Bare, vidikovac, te predivna polja prepuna cvijeća, borovnica i jagoda, uživamo u prirodi i pogledu, te na jezeru. Putem obilazimo grob legendarnog Save Kovačevića.

Večera u povratku sa obilaska, druženje i noćenje.

▶️ 2. DAN – petak

Nakon doručka priprema za odlazak na rafting. Preuzimanje opreme, kratka obuka te upoznavanje skipera. Vožnja džipom prema startnoj poziciji raftinga: Brštanovica (vožnja oko 1 sat).

Početak raftinga i uživanje na najljepšim dijelovima Tare. Povremeno zaustavljanje, slikanje te mogućnost skakanja sa stijene (za one hrabrije). Zaustavljanje u „vodenom kafiću“ gdje se mogu popiti pića i odmoriti se. Nastavak vožnje čamcima sve do rafting centra. Vodenim putem se prolazi državna granica Crna Gora-BiH, prolazi rijeka Piva. Zajedno s njom, rijeka Tara se ulijeva i čini rijeku Drinu.Trajanje raftinga je cca 3-4 sata na dužini staze cca 22 km.

Dolazak u naš kamp, Vraćanje odjeće i opreme, tuširanje te bogati ručak i druženje. Nakon raftinga odmor nakon toga odlazak u Foču u obilazak grada, na kavu i posjet predivnom marketu lokalnih domaćih proizvoda. Mogućnost obilaska prirodnog fenomena-pješčane piramide, ako nam vrijeme dozvoli. Povratak u smještaj, bogata večera i druženje. Noćenje.

(umjesto raftinga, postoji mogućnost jahanja na konjima i obilazak jezera…). Info za rafting: ponijeti kupaće kostime i gaćice.

NP Sutjeska – Tara – Zelengora – putovanje 4 dana

▶️ 3. DAN – subota

Nakon doručka priprema za cjelodnevni boravak u predivnoj prirodi NP Sutjeska.

NP Sutjeska – Tara – Zelengora – putovanje 4 dana

Polazak vozilom (vozilima) na Prijevor (podnožje Maglića) odakle se kreće dalje prema Trnovačkom jezeru (Crna Gora). Putem se zaustavljamo na Vidikovcu odakle se pruža predivan pogled na prašumu Perućicu te vodopad Skakavac. Nakon toga ulazi se u samu prašumu što predstavlja poseban doživljaj. Do Trnovačkog jezera (poznato jezero u obliku srca) hoda se cca 2-3 sata. Na jezeru je odmor, ručak ( lunch paket) i uživanje u predivnom pogledu na planine koje ga okružuju (Maglić itd.).

NP Sutjeska – Tara – Zelengora – putovanje 4 dana

Povratak sa jezera na Prijevor gdje nas čeka naše vozilo. Taj dan se hoda cca 5-7 sati, uz odmor i uživanje. Po povratku sa planine odlazimo na Tjentište u obilazak spomenika “Bitka na Sutjesci” te se nakon toga vraćamo u naš smještaj , gdje imamo večeru i druženje. Noćenje.

▶️ 4. DAN – nedjelja

Nakon doručka polazak prema Sarajevu. Dolazak na Baščaršiju, obilazak i slobodno vrijeme za kupovinu, kavu, ćevape, pite…Obilazak centra grada i popodne polazak prema Zagrebu. Postoji mogućnost ( u dogovoru sa grupom) da stanemo u Visokom na obilasku ” podzemnih tunela Ravne- bosanske piramide…”, onda se kraće zadržavamo u Sarajevu kako bi do večernjih sati došli u Zagreb.

 

CIJENE, UVJETI, TERMINI

Nacionalni park Sutjeska – Tara – Zelengora

€350,00 / 2.637,08 HRK

TERMINI:

 • 16.-19.05.
 • 23.-26.05
 • 29.05.-02-06. – 5 dana
 • 06.-09.06.
 • 12.-16.06.- 5 dana
 • 20.-23.06.
 • 04.-07.07.
 • 10.-14.07. – 5 dana
 • 18.-21.07.
 • 25.-28.07.
 • 07.-11.08. – 5 dana
 • 15.-18.08.
 • 21.-25.08. – 5 dana
 • 29.08.-01.09.
 • 05.-08.09.
 • 11.-15.09. – 5 dana

INFORMACIJE I PRIJAVE:

GALERIJA

Cijene

€400,00