Nova Yoga za sve iz Zagreba i okolice

Instruktorica joge na širem području Zagreba, Viktorija Valdec
Cijena: USKORO kn
Polazak:
Broj dana:

Ljubitelji Yoge s područja Zagreba i okolice, sada ju možete vježbati i na Žumberku, okruženi žuborom vodopada i cvrkutom ptica!

Iskušajte razne vrste joge, živite zdravije i opuštenije!

Instruktorica joge na širem području Zagreba, Viktorija Valdec
Instruktorica joge na širem području Zagreba, Viktorija Valdec

SASVIM DRUGAČIJA JOGA U ZAGREBU

U Natruralu smo dodali još jednu aktivnost – jogu! Joga nije samo za opuštanje tijela i uma, već vam joga pomaže osjećati se bolje i biti zdraviji. U Zagrebu postoji mnogo mjesta gdje možete vježbati jogu, no u Natruralu smo se odlučili za nešto posebno.

Odlučili smo poklonicima joge na širem području Zagreba pokloniti malo drugačije iskustvo. Iskustvo joge na Žumberku, na svježem zraku, u brdovitoj šumskoj čaroliji. U sasvim drugačijem okruženju od gradske vreve i zatvorenih prostora, a ipak nadomak Zagreba, na 20 minuta autom.

Joga u prirodnom okruženju je sasvim drugačije iskustvo od joge u studiju. Zvukovi ptica i okolnih vodopada pomažu smirenju i opustit će vas za potpuno stapanje s prirodom. Time jačete koncentraciju i vezu s prirodom koja nas okružuje. Također, puno ćete se lakše isključiti od ostatka svijeta i svih negativnosti koje svakodnevni život nosi.

Instruktorica joge na širem području Zagreba, Viktorija Valdec
Instruktorica joge na širem području Zagreba, Viktorija Valdec

Naša instruktorica Viktorija pomoći će vam u svemu što želite znati o jogi. Možete se okušati u mnogim stilovima joge, poput Ashtanga joge i Vinyasa joge, kao i mnogim drugim, u nas manje poznatim vrstama joge. Bilo da ste početnici u jogi, ili znalci, Viktorija će vam uvijek  pomoći da naučite više.

Osim toga, instruktorica se bavi i meditacijom, disanjem, relaksacijom i zdravim načinom življenja. Ako želite naučiti nešto novo, zabaviti se i osjetiti se bolje, dođite u Natrural i isprobajte sasvim drugačiju jogu!

U nastavku donosimo biografiju naše joga instruktorice.

INSTRUKTORICA JOGE VIKTORIJA VALDEC

Viktorija Valdec živi jogu od malih nogu. Uz mamu učiteljicu joge, duhovnost i razni stilovi joge oduvijek su dio njene svakodnevice.

Iako je cijeli život bila u sportu, educirala se, a potom i vodila razne vrste fitnessa, joge i plesa, uz to je završila i Fakultet političkih znanosti te godinama uspješno plovila vodama novinarstva, marketinga i PR-a. No, srce je u jednom trenutku odlučilo da je vrijeme za novo poglavlje u životu. Nakon godina i godina prakse joge, završila je mnogobrojne i višegodišnje edukacije u Hrvatskoj i diljem svijeta te je danas učiteljica mnogih stilova joge i međunarodni edukator za buduće učitelje joge.

Kroz grupne ili privatne satove, Viktorija svakodnevno vodi razne vrste Yoge na području Zagreba i okolice:

  • Ashtanga Yoga
  • Vinyasa Yoga
  • Kundalini Yoga
  • Iyengar Yoga
  • Restorative Yoga
  • Prenatal Yoga
  • Joga za djecu
  • mnoge druge stilove joge
  • joga za početnike

Kako ona sama kaže “nema stila joge koji nisam završila”. Uz to, Viktoriju izuzetno zanimaju tehnike opuštanja te je praktičar i edukator i u području meditacije i iscjeliteljskih tehnika. Theta healing, BARS, regresija, samo su neke od tehnika kojima Viktorija uvodi promjene u živote ljudi s kojima radi.

Veliku pažnju također poklanja mentalnom zdravlju, meditaciji, disanju, relaksaciji i zdravom životu.

Njezin životni moto je „slušaj srce, srce je to koje vodi u životu, ne glava!”.

Potražite nas u okolici Zagreba, na Žumberku!

Natrural – izletište, restoran i kamp Žumberak, Budinjak

Budinjak 7
10456 Budinjak
Samobor, Hrvatska

Cijene