SEJŠELI

Cijena: od 10.990,00 kn
Polasci od: 2018.
Broj dana: 10

Želite odmor na otoku iz raja? Ležati usred palmi na plažama od bijelog pijeska, kupati se u tirkizno plavme moru i istraživati tropsku prašumu? U tome slučaju Sejšeli su idealna destinacija za vas…

 

Sejšeli su skupina od 115 uglavnom nenaseljenih malih otočića koja se nalazi u Indijskom oceanu u blizini istočne obale Afrike. Tri najveća otoka na kojima se jedino i može boraviti su Mahe, Praslin i La Digue. Mahe je najveći otok na kojem se nalazi i glavni grad zemlje Vitoria dok Praslin slovi za najljepsi i najromanticniji od ova tri otoka…Sejšele karakterizira bujna tropska priroda i prašuma te predivne plaže od bijelog pijeska i tirkizno plavo more. Cijelo otočje je slabo naseljeno, država ima svega 80-ak tisuća stanovnika i malo je naseljenih mjesta.

 

Najveća zračna luka je na otoku Mahe i tamo slijeće većina letova iz Euope. Pored toga zračnu luku ima i otok Praslin međutim većinom se koristi za interne potrebe. Prijevoz između otoka uglavnom je organiziran trajektom. Za dolazak na Sejšele iz Zagreba dosta su loše konkecije. Jedno presjedanje je moguće jedino preko Dohe međutim presjedanja znaju biti dosta duga. S druge strane postoji odlična konekcija s dva presjedanja u Beogradu i Abu Dhabiu kod kojih su čekanja na istima vrlo kratka i cijena takve kombinacije letova je uobičajeno vrlo povoljna.

 

Što se tiče usluga u destinaciji smještaj je raznolik. Od hotela niže kategorije 2* ili 3* koji su više nalik na manje pansione do luksuznih hotela 5* i uglavnom se svi nalaze direktno na plaži. Mi vam preporučujemo boravak od 7 noćenja u hotelu 4* na otocima Mahe ili Praslin uz uslugu noćenja s doručkom.

 

Tip: individualno putovanje na Sejšele

Najmanji broj putnika: 2

Termin: svakodnevni polasci

Cijena: od 10.990,00 kuna po osobi  

 

Okvirni program putovanja:

 

 1. dan  Zagreb – Mahe

Polazak iz zagrebačke zračne luke. Let na relaciji Zagreb – Mahe uz pripadajuće presjedanje.

 

 1. dan  Mahe

Dolazak na otok Mahe u jutarnjim satima. Transfer do odabranoga otoka i hotela. Smještaj i ostatak dana slobodan za osobne programe. Noćenje.

 

 1. – 8. dan Sejšeli

Slobodni dani za osobne programe i uživanje u suncu, moru i egozičnoj prirodi ovog predivnog otoka. 6 noćenja s doručkom.

Fakultativno: mogućnost odlaska uz doplatu na neki od mnogobrojnih fakultativnih programa kao što su razgled otoka, izleti brodom, ronjenje itd.

 

 1. dan Mahe – Zagreb

Doručak. Odjava iz hotela i transfer od hotela do zračne luke Mahe na Sejšelima. Let na relaciji Mahe – Zagreb s pripadajućim presjedanjem.

 

 1. dan Zagreb

Dolazak u Zagreb u dopodnevnim satima.

Cijene

Cijena aranžmana uključuje:

 • povratne letove na relaciji Zagreb – Mahe – Zagreb s pripadajućim presjedanjima
 • zrakoplovne pristojbe
 • smještaj u hotelu 3* ili 4* u standard dvokrevetnoj sobi na osnovi 7 noćenja s uslugom doručka
 • transfere od zračne luke do hotela u dolasku i od hotela do zračne luke u odlasku na grupnoj osnovi
 • usluge predstavnika lokalnog agenta na engleskom jeziku u destinaciji
 • jamčevinu i troškove organizacije putovanja

 

Cijena aranžmana ne uključuje:

 • fakultativne izlete i ulaznice za objekte koji se posjećuju (vodiči za sve izlete na engleskom jeziku)
 • usluge koje nisu navedene u programu
 • troškove osobne prirode
 • zdravstveno osiguranje, osiguranje prtljage i osiguranje od otkaza putovanja