MALEZIJA

Cijena: od 11.590,00 kn
Polasci od: 2018.
Broj dana: 10

Putovanje u Maleziju spaja najbolje od oba svijeta. Doživite sve čari velikog azijskog grada Kuala Lumpura i netaknutu prirodu i životinjski svijet Bornea.

 

Kuala Lumpur jedan je od najljepših azijskih gradova. Ovaj grad spaja nebodere i velike shopping centre s hramovima i džamijama. Možete se odmarati u jednom od velikih parkova, zaviriti u male lokalne restorane iz kojih se širi miris svježe spremljene hrane ili uživati u šumi nebodera i modernoj arhitekturi.

 

Borneo je nešto sasvim drugo. On nudi odmak od života velikog grada uranjajući putnika u netaknute džungle bogate životinjskim svijetom poput orangutana, slonova ili bijelih kornjača na idiličnim plažama. Odmorite se na plaži ili istražujte njegov najveći grad Kuching.

 

Iz Zagreba do Kuala Lumpura postoje cjelogodišnje avionske konekcije s najčešće jednim presjedanjem u Dohi. Do Bornea svakodnevno postoji avionska konekcija Kuala Lumpur – Kuching. U destinaciji su predviđeni transferi od zračne luke do hotela i nazad u Kuala Lumpuru i na Borneu. Smještaj je predviđen u kvalitetnim hotelima 3* i 4* na osnovi noćenja s doručkom.

 

Okvirni program putovanja:

 

 1. dan  Zagreb – Kuala Lumpur

Polazak iz zagrebačke zračne luke. Let na relaciji Zagreb – Kuala Lumpur uz pripadajuće presjedanje.

 

 1. dan  Kuala Lumpur

Dolazak u Kuala Lumpur. Po dolasku posjet Putrajaya, administrativnom centru Malezije, izgrađenom 25 km od Kuala Lumpura 1990. godine. Monumentalne građevine oko jezera Putrajaya pokazuju impresivnu kombinaciju moderne i tradicionalne arhitekture. Nakon posjeta odlazak do hotela u Kuala Lumpuru i večer slobodna za osobne programe. Noćenje.

 

 1. dan Kuala Lumpur

Doručak. Odlazak na poludnevni razgled starog grada Kuala Lumpura. Posjet Petronas tornjevima, kineskoj četvrti Masjid Jamek i staroj kraljevskoj palači kao i Tean Hou hramu, nacionalnom spomeniku, džamiji, trgu Neovisnosti i zgradi željeznice. Ostatak dana slobodan za osobne programe. Noćenje.

 

 1. dan Kuala Lumpur – Kuching

Doručak. Odjava iz hotela i transfer do zračne luke. Let prema Kuchingu. Dolazak na otok Borneo te transfer do hotela. Ostatak dana slobodan za osobne aktivnosti. Noćenje.

Preporučujemo: šetnju obalom uz mnoštvo malih dućana i lokalnih obrta.

 

 1. dan Kuching

Doručak. Odlazak u posjet starom glavnom gradu Sarawaka – Kuchingu. Razgled uključuje kinesku četvrt, kip mačke (kuching – mačka na malajskom), kineski hram Tua Pek Kong, muzej mačaka i Sarawak muzej. Prolazi se pokraj državne džamije i Astane, bivšem sjedištu Bijelih Rajahsa, dinastije obitelji Brooke.  Razgled starog Kuchinga, centralne tržnice i zgrada iz razdoblja Rajahsa. Ostatak dana slobodan. Noćenje.

 

 1. dan Kuching

Doručak. Odlazak na cjelodnevni izlet na mali poluotok Bako udaljen 1,5 sati  vožnje brodom od Kuchinga. Ovaj poluotok dom je neobičnih vrsta majmuna, divljih veprova i letećih vjeverica kao i raznih vrsta guštera i ptica. Tokom izleta možete vidjeti drva mangrove, smokve. Lunch paket je uključen u cijenu izleta. Povratak u Kuching i večer slobodna za osobne programe. Noćenje.

 

 1. dan Kuching – Damai

Doručak. Odjava iz hotela i transfer do plaže Damai. Dolazak u hotel i smještaj. Ostatak dana slobodan za osobne programe i uživanje u plažama Damaia. Noćenje.

 

8 – 10. dan Damai

Slobodni dani za uživanje na plaži i istraživanje okolice. 3 noćenja s doručkom.

 

 1. dan Kuching – Kuala Lumpur – Zagreb

Doručak. Odjava iz hotela i do transfera u zračnu luku u Kuching. Slijedi let na relaciji Kuching – Zagreb uz pripadajuća presjedanja.

 

 1. dan Zagreb

Dolazak u Zagreb.

 

Tip: individualno putovanje u Maleziju

Najmanji broj putnika: 2

Termin: svakodnevni polasci

Cijena: od 11.590,00 kuna po osobi  

Cijene

Cijena aranžmana uključuje:

 • povratne letove na relaciji Zagreb – Kuala Lumpur – Zagreb s pripadajućim presjedanjima
 • zrakoplovni prijevoz na relaciji Kuala Lumpur – Kuching – Kuala Lumpur
 • zrakoplovne pristojbe na navedene letove
 • smještaj kako slijedi: u Kuala Lumpuru u hotelu 3* ili 4* u dvokrevetnoj sobi na osnovi 2 noćenja s doručkom, u hotelu 3* ili 4* u Kuchingu u standard dvokrevetnoj sobi na osnovi 3 noćenja s doručkom i u hotelu 3* ili 4* na Damai plaži u standard dvokrevetnoj sobi na osnovi 4 noćenja s doručkom
 • povratne transfere od zračnih luka do hotela kod svih letova i u svim destinacijama
 • organizirani izleti kako slijedi: razgled Putrajaye, razgled Kuala Lumpura, razgled Kuchinga, izlet na poluotok Bako na grupnoj osnovi s vodičima na engleskom jeziku
 • usluge predstavnika lokalnog agenta na engleskom jeziku u destinaciji
 • jamčevinu i troškove organizacije putovanja

 

Cijena aranžmana ne uključuje:

 • fakultativne izlete i ulaznice za objekte koji se posjećuju (vodiči za sve izlete na engleskom jeziku)
 • usluge koje nisu navedene u programu
 • troškove osobne prirode
 • zdravstveno osiguranje, osiguranje prtljage i osiguranje od otkaza putovanja