Maldivi, Haa Alifu Atoll, The Barefoot Eco Hotel****

Cijena: 295 po noćenju kn
Polasci od: 2019./2020.
Jednodnevno putovanje

Maldivi na drugačiji način – The Barefoot Eco Resort je jedini resort na Maldivima koji se nalazi na otoku nastanjenom lokalnim stanovništvom. Otkrijte otok biciklom i zavirite u svakodnevnicu ljudi koji žive u malom maldivskom ribarskom selu.

POLOŽAJ Na otoku Hanimadhoo na sjeveru Maldiva, na 800 m dugačkoj privatnoj pješčanoj plaži. Aerodrom Male udaljen oko 330 km, oko 60 minuta unutrašnjim letom.

HOTEL Kao jedini rizort koji se nalazi na otoku nastanjenim domaćim stanovništvom, ovaj hotel je potpuno drugačiji od ostalih. otok je dug 7 km, a nastanjuje ga oko 2000 stanovnika. Malo ribarsko selo pruža mogućnost da vidite svakodnevicu domaćina, a između ostalog se tu nalaze i jedna škola i džamija. Mali aerodrom za domaće letove se takođe nalazi na otoku. Rizort svakako nudi privatnu, ugodnu, tipičnu maldivsku atmosferu za odmor. Hotel je okružen tropskom vegetacijom, a sastoji se od 10 dvokatnih zgrada sa po 4 sobe i 2 prizemna bloka sa 6 soba, koje su savršeno uklopljene u netaknutu prirodu. U sastavu hotela nalaze se glavni restoran “The Barefoot”, u kojem se serviraju mediteranska jela. Piće možete poručiti u jednom od barova “Juice Bar” ili “Black Pearl”, koji se nalazi u većem dhoni brodu, usidrenim uz obalu. Bazen, butik, mala biblioteka, besplatan internet u cijelom kompleksu, upotpunjuju ponudu.

SOBE 52

Seaside: oko 44 m² (12), u prizemlju, jednostavno uređene, u svetlim bojama, sa elementima od drveta, kupatilo sa tušem, WC, fen, telefon, mini bar, sef, klima uređaj, aparat za kavu/čaj, besplatan Wi-Fi, terasa, djelimično sa pogledom na more.

Beachfront: oko 50 m² (20), kao Seaside, u dvokatnim zgradama u prizemlju i bliže plaži.

Ocean View: oko 50 m² (20), kao Beachfront, na 1.katu, sa balkonom i pogledom na more.

Family: oko 100 m², dve međusobno povezane Beachfront ili Ocean View (prema raspoloživosti u trenutku dolaska) (Unterbr FAAB).

Prehrana Bogati švedski stol za doručak uračunat. Kod rezervacije polupansiona dodatno ručak ili večera na bazi švedskog stola, ili meni (voda uključena) u restoranu ,,The Barefoot’’. Kod punog pansiona dodatno ručak i večera na bazi švedskog stola, ili meni (voda uključena) u restoranu ,,The Barefoot’’.

SPORT Uračunato: fitnes centar, najam bicikala, kajak, odbojka na plaži, joga, boćanje. Uz doplatu: windsurfing, pecanje na pučini.

WELLNESS Ugodni spa centar, u kojem se pored brojnih masaža i tretmana lepote nude još i ayurveda tretmani.

ZABAVA Bicikli su uračunati za svakog gosta. Istraživanje otoka je naša topla preporuka.

MORE INCLUSIVE gosti, koji tokom boravka slave rođendan, dobivaju u hotelu poslasticu. Molimo navesti prilikom rezervacije.

HONEYMOON Honeymoon specijal Putnici na medenom mjesecu dobivaju u hotelu košaru sa voćem kao i snorkling-izlet dhoni čamcem. Molimo navesti prilikom rezervacije. Vrijedi do 6 mjeseci nakon vjenčanja.

RONJENJE Rizort raspolaže PADI i SSI školom ronjenja. U okruženju se nalaze brojna interesantna mjesta za ronjenje. Unutrašnji greben je udaljen oko 400 m od plaže. Svakodnevno postoji mogućnost za besplatan izlet. Oprema za snorkling uz doplatu.

DOBRO JE ZNATI Molimo obratite pažnju tokom boravka na lokalne običaje. Iz ovog razloga posluženje alkoholnih pića moguće je isključivo u baru „Black Pearl“.

Cijene

SEZONA 2019./20.

  • Termini od 31.10.2019.-1.11.2020.
  • Cijena po osobi/noćenju u HRK / noćenje s doručkom: od 295 kn
    *u dvokrevetnoj sobi