DOMINIKANSKA REPUBLIKA

Cijena: od 11.590,00 kn
Polasci od: 2018.
Broj dana: 10

Odmor u srcu Kariba ispod strateški nagnute palme i kilometre i kilometre bijelog pijeska? Uz to dodajte i ritmove merengue visoke temperature i toplo more i dobili ste idealan odmor.

 

Dominikanska republika jedna je od većih država na Karibima i turistički razvijenijih. Prepoznatljiva je najviše po dugim bijelim plažama Punta Cane i la Romane, glavnih turističkih odredišta. Manje je poznata, ali ne i manje atraktivna njena unutrašnjost. Ova većinom ruralna država ima prelijepu unutrašnjost s raskošnom vegetacijom i mirnim životom. Iznad mora i šuma uzdižu se najviši vrhovi Kariba uz brdovit krajolik bogat rijekama i slapovima. Kada vam dosadi odmor na plaži uputite se u istraživanje skrivene unutrašnjosti i malih sela.

 

S Europom je najbolje povezana zračna luka Punta Cana kao glavno turističko središte. Za polaske iz Zagreba do Punta Cane potrebno je jedno presjedanje obično u Frankfurtu ili Parizu. Trajanje leta je oko 12 sati, a zbog vremenske razlike u Dominikansku Republiku stiže se isti dan u popodnevnim satima.  U zračnoj luci dočekat će vas predstavnici partnerske turističke agencije te uputiti na transfer do hotela u Punta Cani.

 

Za kreiranje idealnog odmora u Dominikani preporučujemo minimalno 7 noćenja u Punta Cani u jednom od mnogobrojnih resorta s uslugom all inclusivea. Uz interesantne izlete u okolne lagune i unutrašnjost otoka.

 

Okvirni program putovanja:

 

 1. dan  Zagreb – Punta Cana

Polazak iz zagrebačke zračne luke te uz jedno presjedanje dolazak u Punta Canu u kasnijim poslijepodnevnim satima. Organiziran doček predstavnika agencije te transfer do odabranog resorta. Večera. Noćenje.

 

 1. dan  Santo Domingo

Slobodan dan za osobne programe i uživanje u predivnim plažama Punta Cane. Noćenje s all inclusivom.

Fakultativno: mogućnost odlaska uz nadoplatu na poludnevni razgled Santo Dominga, „najkulturnijeg grada Amerike“. Razgled: Columbus svjetionik gdje je Columbo doplovio i otkrio Ameriku, prva palača u Americi, prva katedrala Amerike, prvo gradske vijeće i soba za saslušanje na kontinentu, najstarija vojna građevina, te Nacionalni monument Tri Oka sa tri veličanstvena jezera.

 

 1. dan Saona

Slobodan dan za osobne programe i uživanje u predivnim plažama Punta Cane. Noćenje s all inclusivom.

Fakultativno: mogućnost odlaska uz nadoplatu na cjelodnevni izlet na otok Saonu, poznatiji kao „rajski otok“. Otok Saona pripada jednom od najzaštićenijih područja cijele Dominikanske Republike Nacionalnom Parku del Est, a njene bijele pješčane plaže, kristalno čisto plavo more i raznolikost flore i faune ostavljaju posjetiteljima dojam kao da su u raju.

 

 1. dan Catalina

Slobodan dan za osobne programe i uživanje u predivnim plažama Punta Cane. Noćenje s all inclusivom.

Fakultativno: uz nadoplatu mogućnost odlaska na cjelodnevni izlet brodom na otok Catalinu. Biti će prilike za uživanjem u ljepoti i raznolikosti obale Dominikanske Republike uključujući fascinantne koraljne grebene i brojne vrste tropskih riba s prekrasnim šarenim bojama.

 

 1. dan Jarabacoa

Slobodan dan za osobne programe i uživanje u predivnim plažama Punta Cane. Noćenje s all inclusivom.

Fakultativno: uz nadoplatu mogućnost odlaska na cjelodnevni aktivni izlet u područje Jarabacoa. Biti će prilike za uživanje u raftingu, kanuu, jahanju, trekkingu, vožnji jeepom, vožnji biciklom i obilasku vodopada Baiguate.

 

 1. – 7.  dan Punta Cana

Slobodni dani za osobne programe i uživanje u predivnim plažama Punta Cane. 2 noćenja na osnovi usluge all inclusiva.

Fakultativni program: mogućnost rezervacije prema željama uz doplatu raznih fakultativnih izleta i drugih sadržaja.

 

 1. dan Punta Cana – Zagreb

Doručak. Odjava iz hotela i slobodno prijepodne za osobne programe i završno kupanje u karipskom moru. U poslijepodnevnim satima transfer do zračne luke i let na relaciji Punta Cana – Zagreb s pripadajućim presjedanjem.  

 

 1. dan Zagreb

Dolazak u Zagreb u poslijepodnevnim satima.

Cijene

Cijena aranžmana uključuje:

 • povratne letove na relaciji Zagreb – Punta Cana – Zagreb s pripadajućim presjedanjima
 • zrakoplovne pristojbe
 • smještaj u hotelu 4* u standard dvokrevetnoj sobi na osnovi 7 noćenja s uslugom all inclusiva
 • transfere od zračne luke do hotela u dolasku i od hotela do zračne luke u odlasku na privatnoj osnovi
 • usluge predstavnika lokalnog agenta na engleskom jeziku u destinaciji
 • jamčevinu i troškove organizacije putovanja

 

Cijena aranžmana ne uključuje:

 • turističku pristojbu za ulazak u zemlju u iznosu od 10$ po osobi
 • fakultativne izlete i ulaznice za objekte koji se posjećuju (vodiči za sve izlete na engleskom jeziku)
 • usluge koje nisu navedene u programu
 • troškove osobne prirode
 • zdravstveno osiguranje, osiguranje prtljage i osiguranje od otkaza putovanja